Premcote 1500, 50 mm sqPremcote 1500, 50 mm sq

Systém Premcote

Velmi odolná, robustní páska Premcote™ 1500 se používá pro antikorozní ochranu potrubí, tvarovek a nádrží pro vedení nebo uskladnění plynu ropy, vody a dalších médií. Vyrábí se z extrudované PVC nosné fólie, na které je nanesena unikátní adhezní asfalto-kaučuková vrstva.

Samolepicí páska je určena k ručnímu použití za studena, spojuje dokonalou přilnavost, pružnost a trvanlivost se snadnou aplikací. Zajišťuje vynikající protikorozní ochranu ocelového povrchu a zároveň splňuje požadavky na mechanickou odolnost v souladu s normou ČSN ISO 21809-3:2016, typ 12-1 (Páskové plastové izolace nanášené zastudena) a oborovým předpisem TPG 920 21.

Páska je součástí komplexní řady vysoce odolných asfaltových pásek Premcote™ s PVC nosnou vrstvou určených pro ochranu zakopaných trubek a tvarovek.

Při aplikaci s použitím penetračního nátěru je páska zcela kompatibilní a snadno přilne k těmto povrchům: ocel, nerezová ocel, litina, ostatní kovy, polyuretan, polypropylen, sintrovaný a extrudovaný polyetylén, páskové PVC a PE izolace, epoxid, asfaltové a smolné izolace. Při použití na nerezové oceli a mědi není nutno používat penetrační nátěr.

Pásku je možné navíjet ručně i za použití strojku, např. strojku OrtoMat.

Katalogové listy
Páska Premcote 1500
Penetrace Premcote Primer
Tmel Premier Moulding Compound
Návod
Systém Premcote
Další
Ruční aplikační strojek OrtoMat
Návod: Ruční aplikační strojek OrtoMat

... řešení pro vaše potrubí

+420-723 115 432